gpbmike (Level 10)

hasn't updated recently.
followed by
29
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » "The Chaste Monk" Quest problems.

Actually might have a better idea.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » background is white cant see text

Sorry about that guys. This should be fixed now. Feel free to PM me to get my attention if something like happens again.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Front Page error

@buhssuht: Howdy, I fixed this yesterday. It shouldn't come back after the next time you clear your cookies. Or you can just click on the "headline view" or "grid view" toggles to fix it. You shouldn't have to fix it after that.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@takashichea: What browser + version are you using?

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Invisible text while submitting something to a wiki or a forum

@MohsinMan99: Sorry about that. Looks like we were missing a file from a bad deploy or something. This is fixed now.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@sickVisionz: Cool, let me know if anything else is driving you mad. :)

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@zombiepie said:

@sickVisionz said:

I can't get links to work for crap. I've tried in Safari and Firefox on OSX and Chrome and Firefox on WIn Vista. Once I highlight something and click on the link icon, the dialog pops up but going through all of the steps doesn't result in a link being created. It still works fine in the old editor though.

Ja das es stimmt. Hyperlinking with the new editor is a massive pain that sometimes doesn't even work.

I need more details. I'm in Safari on OSX and I made all of these links with no problem.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@Wales: This thread is specifically for the new editor which should only be available to moderators and subscribers right now.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@FoxxFireArt: Formatting in FF on wiki pages should work now.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

@FoxxFireArt: It's for moderators and subscribers. :)

I just edited the Hide page and made Monthly Dragon Age italic and Section 23 bold. I'm using Chrome 11 on OSX. What browser/operating system are you using?

Re: Spacing - Long sections can be broken up with images and/or headers. It's hard for me to differentiate between legitimate nice-looking spacing and terrible random spacing. Stripping all the extra spaces normalizes everything.

Re: Space bar - This is something I'm looking in to. I'm guessing you're using FireFox. I've heard similar reports of page movement with keys not working as intended.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Editor Bugs in Here

Subscribers! Today you were given access to the new editor. Throw some bugs my way we'll get them sorted out.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Text Editor Bugs

@FoxxFireArt: where are you doing the text formatting that goes away?

The removal of space between paragraphs is by design. We're trying to remove extraneous markup.

looks like it removes the strike tag in forums. .

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » New Text Editor Bugs

@FoxxFireArt: @sickVisionz: Good finds guys. These should be fixed on the next deploy.

Interesting aside I found out while fixing the image issue. Anime Vice is the only Whiskey site that allows large images in the wikis. Fascinating. Okay, carry on.

Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Something's jacked with Sasuke Uchiha's intro.

@Halberdierv2: This will be fixed after the next deploy.
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Can't Add a Forums To 'Favs'

@Superevil225: This should be working now. Yay.
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » "%26nbsp%3B" code inserts itself into my text when editing a list

@PenguinDust: I just fixed this and the fix should be live. Unfortunately it's not retroactive so it won't go back and fix the bad encoding. You'll have to go through and clean it up. :(
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » ugh help please CANT SEE

@haseo_yashimora: Is this still a problem? We've been fixing a lot of javascript bugs lately that popped up from an upgrade.
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Befriending/Following problem

@Count_Zero: Hey, there's a javascript bug related to one of Minipato's completed quests that shows up in the activity on the main profile page. The bug will be fixed after the next deploy. :D
Post by gpbmike (29 posts) See mini bio Level 10
Staff

Bug Reporting » Blog bug

@secretzfan: I think Ethan got a fix in for that recently. PM me if it's still not working for you.
Mandatory Network

Submissions can take several hours to be approved.

Save ChangesCancel