Site is UP but not LAUNCHED.....

Topic started by ethan on Dec. 4, 2008. Last post by Axersia 5 years, 8 months ago.
Post by ethan (887 posts) See mini bio Level 15
Staff
Hey all we are ironing some server issues out right now, like image uploads not working.  I'll let you know when it's all working.
Post by Atsuma_Akubara (194 posts) See mini bio Level 6
Okay good to know.
Post by DualReaver (136 posts) See mini bio Level 4
Sure thing.
Post by MasturbatingBear (118 posts) See mini bio Level 6
cool
Post by maxwell (90 posts) See mini bio Level 6
normally everything ethan says is a lie. this, however, is true.
Post by ethan (887 posts) See mini bio Level 15
Staff
IMAGE UPLOAD WORKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post by DualReaver (136 posts) See mini bio Level 4
DUDE I KNOW! I AM SO PUMPED RIGHT NAO!
Post by ethan (887 posts) See mini bio Level 15
Staff
ME TOOOOO.

DONT BREAK ANYTHING CAUSE EVERYONE HERE IS DRINKING WHISSSSKKKEEEEY NOW!
Post by Rain_Man (1,318 posts) See mini bio Level 7
well i don't have any problems with the site,thanks for making it, and for everyone new....THE STAFF ARE AWESOME
Post by SuicideBlonde (94 posts) See mini bio Level 2
They'd be even more awesome if they shared their whiskey. ;-D
Post by Jewel (1,654 posts) See mini bio Level 10
Looks awesome guys.. i love the black grey and purple!!

It should be fun ^_^

<------------ Mistress Redhead
Post by Axersia (228 posts) See mini bio Level 11
Thread is now obsolete so I'll lock it.

Try this thread.
Mandatory Network

Submissions can take several hours to be approved.

Save ChangesCancel