is this a hack?

Topic started by haseo_yashimora on July 19, 2010. Last post by ShadowKnight508 4 years, 2 months ago.
Post by haseo_yashimora (5,507 posts) See mini bio Level 14

every time i log in it takes like 3 time for it to work, as well everytime i turn the page i have to log back it, the hell, then this comes up???  

 
 
Post by godeater (2,041 posts) See mini bio Level 11
they had problems with the code I got this aswell.
Post by haseo_yashimora (5,507 posts) See mini bio Level 14
@godeater said:
"they had problems with the code I got this aswell. "

so you seen this pop up to?
Post by godeater (2,041 posts) See mini bio Level 11
@haseo_yashimora: yup seen it a few times before,its nothing just there working on the code
Post by haseo_yashimora (5,507 posts) See mini bio Level 14
@godeater said:
" @haseo_yashimora: yup seen it a few times before,its nothing just there working on the code "

@_@ oi,va
Post by godeater (2,041 posts) See mini bio Level 11
@haseo_yashimora: also use google crome or fire fox better than internet explorer xD
Post by haseo_yashimora (5,507 posts) See mini bio Level 14
@godeater said:
" @haseo_yashimora: also use google crome or fire fox better than internet explorer xD "

i get firefox
Post by godeater (2,041 posts) See mini bio Level 11
@haseo_yashimora: good its faster than internet explorer 9 or  whatever is the latest.
Post by ShadowKnight508 (5,319 posts) See mini bio Level 19
Moderator
This popped up twice for me today as well....not sure what the issues were but hopefully they have fixed the issue.
Mandatory Network

Submissions can take several hours to be approved.

Save ChangesCancel